Lediga jobb

SSC Entreprenad söker en Byggprojektledare, Region syd

Vi ser nu en kraftigt ökad efterfrågan av våra tjänster i Södra Sverige och söker därför en Byggprojektledare för Region Syd. Vår målsättning är att hitta en person som vi kan bygga vår projektorganisation kring.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som Byggprojektledare kommer du att ha ett nära samarbete med vår projektsäljare i syd.

Ditt första projekt kommer att vara att leda installation av inredningssnickerier till ett större projekt i Göteborgsområdet som vi påbörjar under våren.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Huvudansvar för projektledning
  • Upphandla, anställa, resurssätta samt leda, fördela och följa upp det dagliga arbetet bland underentreprenörer (främst montagepersonal)
  • Agera sammanhållande och drivande mellan kund, fabrik och projektsäljare
  • Ansvar över att vårt arbete integreras och samordnas fullt ut mot beställares tidplan och fabrikernas produktionsledningsplanering
  • Säkerställa att montaget uppfyller alla kvalitets- och funktionskrav.
  • Medverka vid och representera bolaget vid exempelvis byggmöten
  • Löpande projektdokumentation och projektuppföljning inklusive upprättande av dokument för uppföljning av tilläggsarbete
  • Budget och ekonomisk uppföljning av projekt

Du rapporterar till Entreprenadchef i Sollentuna och till din hjälp i ditt dagliga arbete har du även projektekonom och entreprenadingenjör i Skellefteå.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att lyckas i rollen har du civilingenjörs- eller högskoleingenjörsutbildning inom bygg, eller motsvarande kompetens. Vidare har du praktisk erfarenhet från byggbranschen eller från arbete inom tillverkningsindustrin. Vi tror att kombinationen av praktisk erfarenhet och utbildning är en viktig framgångsfaktor som skapar förståelse i alla led. Vidare är dina byggtekniska kunskaper goda och du har ett stort byggnadstekniskt och estetiskt intresse.

Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd och en duktig kommunikatör och relationsbyggare. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du som person har en stark drivkraft, ett stort intresse för affärer samt att du är målfokuserad och självgående i ditt arbete. Med våra värdeord Kompetens, Förtroende och Kunskap, arbetar du professionellt mot uppsatta mål. Du prioriterar, skapar ordning och struktur utan att förlora affärsmässigheten och helhetsperspektiv.

Vi tror att du idag jobbar som Projektledare kanske i en större organisation du där samlat på dig bra förståelse för projektledning och byggprocessen och att du nu vill testa dina vingar i en mindre organisation där du växlar upp till rollen som ansvarig byggprojektledare. Kanske har du en bakgrund som egenföretagare och därigenom skapat en förståelse för vilka processer som driver projekt framåt och i mål med lönsamhet. Vår förhoppning är att vi på sikt ska bygga en egen enhet kring dig, så är du rätt person för oss är det bara du som sätter begränsningarna för fortsättningen.

Vi utgår från att du har goda datakunskaper i kombination med en väl utvecklad förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du innehar B-körkort för denna tjänst. Resor inom Sverige förekommer.

Vi vet att kompetenta medarbetare är en av våra starkaste framgångsfaktorer. Din roll hos oss kräver att du har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får både dig och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och vilja prestera. SSC erbjuder en viktig roll i ett marknadsledande team som levererar snickerier till offentliga miljöer, främst i Skandinavien.

Information och kontakt
Känner du att det är dig vi söker kan vi erbjuda dig en spännande tjänst i ett marknadsledande bolag med stora möjlighet till avancemang och utveckling.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Ditt geografiska arbetsområde i Region Syd sträcker sig som en linje från Göteborg via Jönköping till Kalmar där du kommer att arbeta i området söder om linjen. I och med att projektens geografiska placering varierar, förekommer hotellnätter. Vi erbjuder dig förmånsbil. Din arbetsplats är ute på projekten alternativt att du jobbar hemifrån.
Arbetstiden är förlagd dagtid.

Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan via https://wikan.se/Ledigt-jobb/4735/Byggprojektledare-Region-syd/

Sista ansökningsdag är den 15 mars.

För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Appring på Wikan Personal, 044 – 590 65 11.