Kalkylator till SSC Entreprenad

Kalkylator som kan bygga affärer och relationer

Placering: Skellefteå, SSC Entreprenad

 

Vi söker dig som är Kalkylator med erfarenhet från bygg- och entreprenadbranschen. Kärnuppgiften är självklart kalkylering men det är av stor vikt att du även är en god relationsbyggare och har ett affärssinne som kan bidra till att utveckla våra affärer.

I tjänsten ingår att utforma varje enskild affär utifrån förutsättningarna i respektive förfrågan och i vissa fall även medverka vid förhandling med våra kunder. Även inköp och upphandling av montörer och material är vanligt förekommande arbetsuppgifter samt projektekonomi med prissättning, ÄTA-hantering och ekonomisk uppföljning.

Du kommer att ha handha parallella projekt i olika stadier samtidigt och samarbeta med samtliga berörda specialister inom varje projekt, dels inom organisationen men även hos leverantörer och kunder samt fungera som ett stöd i projektens olika kalkyl- och kostnadsfrågor.

Vi arbetar i de aktuella programvarorna som t ex BidCon, PowerProject och Excel men siktar på att utveckla våra digitala flöden av ritningar, specifikationer och olika former av 3D modeller.

Arbetet ställer höga krav på struktur och planeringsförmåga men innebär också ett spännande och varierande arbete med frihet under ansvar. Resor kan förekomma.

Vi ser fram emot din ansökan senaste den 30/7 till nyttjobb@sscgroup.se eller brevledes till SSC Entreprenad, Box 761 931 27 Skellefteå. Rekrytering sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag

Frågor om tjänsten besvaras av Örjan Kallin, VD SSC Entreprenad, på epost orjan.kallin@sscgroup.se eller på telefon 070-630 12 63