SSC Group breddar kunderbjudandet med en glasklar produkt

SSC Group är branschledande gällande kundanpassade snickerier för byggsektorn. Nu breddar och kompletterar bolaget sitt utbud i fönstersegmentet med en vridfönsterprodukt. - Vi är glada att vi nu kan erbjuda ett komplement och en ännu större bredd i våra kundanpassade fönsterlösningar, säger Tobias Carlsson på SSC Group. Fler valmöjligheter och ökad detaljanpassning i byggprojekten är…

SSC Group är branschledande gällande kundanpassade snickerier för byggsektorn. Nu breddar och kompletterar bolaget sitt utbud i fönstersegmentet med en vridfönsterprodukt.

– Vi är glada att vi nu kan erbjuda ett komplement och en ännu större bredd i våra kundanpassade fönsterlösningar, säger Tobias Carlsson på SSC Group.

Fler valmöjligheter och ökad detaljanpassning i byggprojekten är några fördelar som det utökade fönstersortimentet ger kunderna. För SSC Group innebär det också att man vässar sitt erbjudande i konkurrensen.

– Vridfönster är en allt mer efterfrågad produkt. Här kan vi möta ett växande kundbehov samtidigt som vi tar marknadsandelar och försvarar vår position på marknaden, säger Tobias Carlsson.

anders@cco.se