Menyknapp
Menyknapp
 

Norra Sveriges nya landmärke har produkter från SSC

Hotell Kust

 

I hård konkurrens fick SSC Skellefteå AB äran att leverera fönster och innerdörrar till Norra Sveriges nya landmärke, Hotell Kust i Piteå.

Ett designhotell som verkligen får en att lyfta på ögonbrynen. Med sina 14 våningar och 97 rum, spa samt Norrlandskustens högst belägna skybar lämnar det ingen oberörd. Totalt levererades 319 fönster av typ aluminiumklädda inåtgående 2+1 kopplade träfönster. Förutom detta har SSC levererat elcentralfronter, glaspartier och samtliga innerdörrar till hotellet.

”Det känns givetvis jättekul att få leverera till ett så speciellt projekt som Hotell Kust. Det är ju något som verkligen har uppmärksammats både i media och folkmun. Och för oss är det ett referensobjekt som inte går någon omärkt förbi. Samarbetet med byggentreprenören NÅIDEN har fungerat mycket bra” säger Jacob Larsson Försäljningschef vid SSC Skellefteå AB.

 

 

Aktuella nyheter

Norra Sveriges nya landmärke har produkter från SSC

2016 10 18

SSC Skellefteå vinner prestigeorder i Stockholm

2016 08 18

SSC Skellefteå stärker organisationen

2016 07 05

SSC levererar inredning till Umeås nya shoppingcenter

2016 02 18
I mars öppnar Umeås nya shoppingcenter Avion Shopping. Ett shoppingcenter i två våningar som rymmer ett 90-tal butiker, sex restauranger, fem caféer och en foodcourt med 250 sittplatser.

Stor dörrorder genombrott för SSC i Bergen-regionen

2014 11 26
Just nu pågår en omfattande till- och utbyggnad med totalt 14 000 kvadratmetrar av Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. När projektet är klart i maj 2015 kommer det att vara Västnorges största konferenshotell. Hit levererar SSC, Skellefteå Snickericentral mer än 600 trädörrar och även tids- och kvalitetsoptimerande expertis.
 
http://www.sscgroup.se/